08.03.2019

Бонус Поени

Почитувани Клиенти,

Стартува ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка во Рестораните и Угостителските објекти каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 08.03.2018 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок ,Сабота и Недела)во месец Март.

Важи само за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.