05.04.2019

Бонус Поени

Почитувани Клиенти,

И ова година продолжуваме со Бонус поени на бензинските станици!

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 05.04.2019 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок ,Сабота и Недела) во наредниот период.

Важи за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.

Со почит,

Халкбанк АД Скопје


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.