16.10.2019

ХалкЕко мобилна апликација

Почитувани клиенти,

Со големо задоволство ви соопштуваме дека денес на 16.10.2019 Халк Банка ја лансира новата мобилна апликација – ХалкЕко која има големо значење во однос на општествената одговорност на Халкбанк.

HalkEco е апликација што Ви овозможува да формирате здрави навики и да придонесете во зачувување на животната средина. Апликацијата ќе ве охрабри да бидете физички поактивни, еко свесни и да ја мотивирате заедницата да го следи вашиот пример.

За секоја Ваша активност: трчање, пешачење, возење велосипед или тротинет, добивате HalkCoins и освојувате различни нивоа за кои што следуваат подароци, други бенефиции и можности за засадување зелени површини.

Ве охрабруваме да пристапите кон https://halkeco.mk, да се информирате за нашата апликација, па да ја симнете и да почнете да ја користите.

Со почит,
Ваша Халкбанк АД Скопје 


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.