Опис

Опис на кредитот

Еснаф кредитот од Халкбанк нуди поволни услови за Т.П, Микро и  Мали претпријатија кои сакаат да го прошират својот бизнис. Со Халкбанк вие имате партнер кој посветено работи за проширување на вашиот бизнис.

Карактеристики

Карактеристики

  • Денарски кредит со каматна стапка од 2,75% + РКС и 3,45%+РКС зависно од периодот
  • Максимален износ до 300.000,00 МКД  вкупна изложеност во банката;
  • Провизија на обработка на кредитот 1,5% од износот на кредитот, еднократно однапред;
  • Начин на враќање со еднакви месечни ануитети.

Услови

Услови за кредит

Намена: За основни и обртни средства.

Целна група: Т.П, Приватни Микро, Мали претпријатија според ЗТД (правни лица), со позитивни финансиски резултати во тековното работење.

Каматна група:

  • Денарски кредит со каматна стапка од 2,75% + РКС и 3,45%+РКС зависно од периодот;

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.