12.03.2020

Известување за скратено работно време

Согласно мерките и грижата за вработените и клиентите, Халкбанк го намалува работното време на експозитурите Рамстор и Retail Park.

Овие две експозитури ќе работат со време од 10.00 до 18.00 часот (наместо до 22.00 ) се до времетраење на мерките.


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.