11.01.2021

Известување

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје почнувајќи од 15.01.2021 год. во безготовински платен промет во земјата за правни и физички лица преку шалтерите на банката и електронско банкарство, за налог еднаков и над 5.000.000 денари кон друга банка ќе наплаќа провизија 0,009% од износот по налог.

Плаќањата може да ги извршувате во рамките на банката – интерно плаќање, каде сите тековни провизии во платниот промет  во земјата остануваат непроменети.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.