03.06.2020

Известување

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека од 05.06.2020 (петок) до 07.06.2020 (недела) нашите филијали и експозитури нема да работат.

Експозитурата Retail Point Park нема да работи од 04.06.2020 (Четврток) до 14.06.2020 (Недела).

Со почит,

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.