04.08.2020

Известување

Почитувани,

Поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство за физички лица  на Халк Банка нема да биде достапна на 05.08.2020 (Среда) во периодот од 17:00-21:00h.

Се надеваме на Ваше разбирање.

Со почит

ХалкБанк


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.