10.04.2020

Нови функционалности во системите на електронско банкарство

Почитувани,

Ве информираме дека направена е успешна надградба на електронско банкарство на физички и правни лица и воведени се нови функционалности :

Електронско Банкарство за физички лица ги има  дополнително следните функционалности:

  • активација на корисник од мобилен телефон
  • креирање на пакетни налози преку WEB (со еден СМС или Cronto авторизација плаќање на повеќе налози)
  • отварање на депозит преку мобилно банкарство
  • зачувување на последно логирање со отпечаток на мобилно банкарство

Електронско банкарство за правни лица:

  • преглед на кредити преку мобилно банкарство
  • преглед на депозити преку мобилно банкарство
  • преглед на резервации на картички преку мобилно банкарство

Важни се луѓето

#СедиДома

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.