23.12.2020

SmartSend - Ѕвони ми на сметка!

Халкбанк АД Скопје сака да ги задоволи потребите на своите клиенти и ги прави нештата да бидат едноставни, а услугите лесни за користење.

Со најновата услуга SmartSend ви се овозможува на наједноставен начин да префрлите средства преку својот телефонскиот именик. 

SmartSend e наменета за физички лица со активна трансакциска сметка кои се  корисници на електронско и мобилно банкарство.

За да се запознаете подобро со SmartSend кликнете овде.

Ѕвони ми на сметка!


Со почит,
Халкбанк АД Скопје

#Важни се луѓето


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.