01.06.2020

Работно време на филијали и експозитури

Од 01.06.2020 работното време на филијалите на Халкбанк е од 08.30 - 16.30 часот.

Работно време на експозитура Ритејл Поинт е од 10.00 - 20.00

Работно време на експозитура Рамстор е од 10.00 - 18.00

Експозитурта ТАВ и понатаму е затворена.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.