23.03.2020

Работно време на филијали и експозитури

Ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк: 

  • Експозитура Рамстор и ТАВ: затворени
  • Филијала Дебар: од 09.00 до 13.00 часот
  • Експозитура Retail Park: од 10.00 до 15.00
  • Сите останати филијали од 08.30 до 15.00 часот.

Доколку морате да одите во нашите филијали или експозитури и доколку забележите луѓе кои веќе се на шалтер, почекајте надвор од филијалата додека се направи доволно место за да дојдете на ред за опслужување.

Задржете ја дистанцата која значи задржување на Вашето и нашето здравје.

Во интерес на здравјето на сите, Халкбанк препорачува што е можно помало движење и директен контакт во филијалите на банката, и што е можно повеќе насочување кон дигиталните канали за комуникација и за банкарски услуги.

Важни Се Луѓето, a за луѓето, најважно е здравјето!

Ваша,
Халкбанк АД, Скопке

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.