Banka kryen shitjen e pronës, përvetësuar në bazë të kërkesave të papaguara. Për informacione më të hollësishme mund të na kontaktoni në telefonin 02/3240-890 ose 071/240-624.

PATUNDSHMËRI

 1. 1. Shtëpi, rr. Gligor Përliçev 25, Shtip
 2. 2. House, st.11 Oktomvri 222, Kicevo
 3. 3. КShtëpi, rr. Anton Pegan 8, Negotinë
 4. 4. Objekt afarist, Mulli, rr. Pazarski Pat, Svillare, Kondovë
 5. 5. Objekt afarist, bul. AVNOJ 68, Shkup
 6. 6. Shtëpi, f. Negorci
 7. 7. Shtëpi dhe objekt afarist, f. Negorci
 8. 8. Objekt afarist, rr. Borimeçka, Manastir
 9. 9. Shtëpi, tokë dhe objekt afarist, f. Dihovo
 10. 10. Objekt afarist, rr. Kaçaniçki pat p.n., Zona industriale Vizbeg, Shkup
 11. 11. Objekt afarist, rr. Plasticarska, Shkup
 12. 12. Objekt afarist, rr. Petar Pop Arsov 19, Shkup
 13. 13. Objekt afarist, rr. Marshall Tito pn, Bogdanci
 14. 14. Banesë, rr. Mara Ugrinova, Gostivar
 15. 15. Objekt afarist dhe tokë, Trebenica, KO Vrapçishte
 16. 16. Dy shtëpi dhe tokë, rr. 9 nr. 77, Ilinden
 17. 17. Objekt afarist dhe tokë, rr. Bukovska, Manastir
 18. 18. Arë, KP nr. 494/2, m.v. Trebenica, IL nr. 1949, KO Vrapçishte, sipërfaqja 1474 m2
 19. 19. Arë, KP nr. 496/2, m.v. Trebenica, IL nr. 1949, KO Vrapçishte, sipërfaqja 763 m2
 20. 20. Shtëpi dhe tokë, rr. Ivo Llolla Ribar 4, Kavadarci, IL nr.4896, KO Kavadarci 2/li>
 21. 21. Shtëpi, rr. Ljuba Ivanoviç 31a, Shkup
 22. 22. Shtëpi, rr. Braqa Miladinovci nr. 61, Tetovë

MJETE TË LËVIZSHME

 1. 1. Makinë dhe pajisje për lëmim "Aqua Dyne"
 2. 2. Sende dhe dekorime SWAROVSKI
 3. 3. Rimorkio speciale KASSBOHRER APT002

SHITJE E PRONËS NËPËRMJET PËRMBARUESIT

Nr. rn. Përshkrimi    
1 Objekt afarist – dyqan, KO Cveti Nikole me sipërfaqe prej 17 м2, n.v. rr. Kumanovska nr.34 Sv.Nikole detaje
2 Pronë e patundshme – banesa në KO Qendër 1, me sipërfaqe prej 106 м2 dhe hapësira ndihmëse në KO Qendër 1 me sipërfaqe prej 13 м2, n.v. rr. P. Toshev 45. Shkup detaje
3 Citroen Jumper Shkup detaje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.