03.12.2015

“СПОДЕЛУВАЊЕ НА ФИЛМСКАТА МАГИЈА: НЕПРОЦЕНЛИВО!”

Со задоволство Ве информираме дека  Халкбанк АД Скопје е дел од нова маркетинг кампања во соработка со MasterCard под мотото  “Споделување на филмската магија: Непроценливо!

01.12.2015

ДАРУВАЈТЕ СЛОБОДНО! ЕДИНСТВЕНО СО КРЕДИТНИТЕ КАРТИЧКИ ОД ХАЛКБАНК, СО 4% КАМАТНА СТАПКА 

Халкбанк АД Скопје со задоволство  Ви ја најавува промотивната кампања за кредитните картички со 4% каматна стапка  во првите 6 месеци од издавањето.

26.11.2015

РЕНОВИРАНА ФИЛИЈАЛА НА ХАЛК БАНК ВО ГЕВГЕЛИЈА

На 18 ноември  во 13 часот во Гевгелија се одржа свеченото отварање на реновираната филијала на Халк Банк АД Скопје.

09.10.2015

Нов и модерен коцепт на банкарско работење- свечено отварање на филијала Плоштад на ХАЛКБАНК во СКОПЈЕ

На 09 октомври, петок, во 14.00 часот, Халкбанк АД Скопје свечено ја отвори својата филијала Плоштад, во строгиот центар на Скопје.

28.09.2015

Нов e-banking

Чест ни е да ви ја претставиме новата платформа за електронско банкарство на Халкбанк. Платформа создадена токму за вас, нашите ценети клиенти, сè со цел да Ви овозможи полесно и подобро користење на e-banking услугата.

21.09.2015

Халкбанк АД Скопје воведе нова Visa Business дебитна картичка за компании

Халкбанк АД Скопје со задоволство го најавува воведувањето на новата Visa Business Debit картичка, специјално дизајнирана за потребите на правните лица

16.09.2015

Халкбанк и Рамстор достапни и во Кичево

На 18 септември, петок, во 11.00 часот, Халкбанк АД Скопје и Рамстор, со заедничка церемонија, свечено ќе ги отворат своите нови локации во Кичево. Новата филијала на Халкбанк и новиот маркет од ланецот на Рамстор-маркети се наоѓаат на ул. „Булевар ослободување“ во Кичево.

12.08.2015

ХАЛКБАНК спонзорираше тираж од 500 „Tip of the Week #2“ прирачника

Поддржувањето на културата во Македонија, без разлика дали станува збор за литература, музика или негување на фолклорот, претставува секојдневен предизвик за Халкбанк. 

30.07.2015

НА 8 АВГУСТ, ОХРИД ДОМАЌИН НА ТРОФЕЈОТ НА ЕУРО БАСКЕТ 2015 – Халкбанк во поддршка на настанот

Македонија е дел од турнејата на ФИБА-трофејот и Маскотата на Еуро баскет - FRENKIE

На 8 август во центарот на Охрид кошаркарските фанови, но и сите љубители на спортот и добрата забава, ќе имаат ексклузивна можност да бидат дел од овогодинешната TROPHY TOUR - турнеја на ЕУРО БАСКЕТ-трофејот.

08.07.2015

ХАЛКБАНК А.Д. Скопје потпиша договор за финансирање на трговијата на износ од 10 милиони евра со Европска Банка за Обнова и Развој (ЕБОР) со цел обезбедување на поддршка за македонскиот извоз

Халкбанк А.Д. Скопје потпиша договор на износ од 10 милиони евра со ЕБОР за Програмата за олеснување на трговијата (Trade Facilitation Programme - TFP) преку поддршка на македонските извозно ориентирани компании.

03.07.2015

Халкбанк АД Скопје се вклучи во процесот на замена на постојните и издавање на нови транзитни царински гаранции

Благодарение на успешната соработка во рамки на развиената мрежа на коресподентни банки, Халкбанк АД Скопје ги исполни неопходните услови за воспоставување агенти во сите земји членки на Конвенцијата за заедничка транзитна постапка и е подготвена за замена на постојните и издавање нови транзитни царинскии гаранции согласно условите пропишани во Конвенцијата. 

17.06.2015

ХАЛКБАНК ВИ ПОСАКУВА ДОБРЕДОЈДЕ ВО НОВИТЕ ФИЛИЈАЛИ

На поволни локации во општина Кавадарци и во општина Чаир, беа свечено отворени новите филијали на ХАЛКБАНК А.Д. Скопје. Ова претставува уште еден успешен чекор на Банката која продолжува да ја зголемува својата присутност и достапност, со цел континуирано и квалитетно да одговори на секојдневните банкарски потреби на граѓаните и на стопанството.

27.03.2015

Халкбанк го дава својот придонес за спас на планетата!

Неминовно важен аспект во работата на Халкбанк е еколошката свест за зачувување и подобрување на условите за живот за секој од нас.

19.03.2015

ХАЛКБАНК ВИ ПОСАКУВА ДОБРЕДОЈДЕ ВО НОВАТА ФИЛИЈАЛА ВО ОПШТИНА ГАЗИ БАБА!

На поволна локација во населба Автокоманда, општина Гази Баба, беше свечено отворена новата филијала на ХАЛКБАНК А.Д. Скопје.

02.03.2015

Известување за реалокација на Експозитура Палома Бјанка

Со цел поефикасно да ги задоволиме Вашите потреби, Халкбанк АД Скопје својата Експозитура – Палома Бјанка ја проширува и модернизира во Филијала Плоштад.

25.02.2015

Денови на кариера при Интернационалниот Балкански Универзитет – Скопје

На 24ти февруари Халкбанк АД Скопје присуствуваше на третата сесија на проектот "ИБУ Денови на кариера" во М6 Едукативниот центар.

30.01.2015

Халкбанк подарува љубов на оние кои им е најпотребна

Неизбежен аспект во работењето на Халкбанк претставува општествената, социјална одговорност на нашата банка. Веќе подолги години, Халкбанк ја дава својата поддршка на најмалите – дечиња во Домовите за деца без родители.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња