23.02.2017

ЕКСТРА уживање на крајот од месецот !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World.

Во промотивниот период ќе имате можност да подигнувате готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Месец     Промотивен период    
Февруари      23 - 28.02.2017    
Март      25 - 31.03.2017    
Април      24 - 30.04.2017    
Мај      25 - 31.05.2017    
Јуни      24 - 30.06.2017    
Јули      25 - 31.07.2017    
Август      25 - 31.08.2017    
Септември      25 - 30.09.2017    
Октомври      25 - 31.10.2017    
Ноември      24 - 30.11.2017    
Декември      25 - 31.12.2017    

 

Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.  

Ви Благодариме на довербата,
Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.