20.09.2017

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ФИЛИЈАЛА ДЕБАР

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на ден 21.09.2017 година (четврток), поради најавениот прекин со напојување со електрична енергија од ЕВН во Дебар и околината со цел редовно годишно испитување на електричната заштита и опрема, Халкбанк АД Скопје – филијала Дебар нема да работи. За сите Ваши неодложни барања Ве молиме да се обратите во најблиската филијала во Струга или Гостивар или на телефонскиот број 071-385-494 (лице за контакт Осман Цицо). Ви благодариме на Вашето разбирање и соработка.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.