04.01.2017

Известување за каматна стапка на дозволен минус

Почитувани,

Халк Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека ја менува каматната стапка на постојните и нови изложености по основ на дозволено пречекорување на трансакциска сметка и истата ќе изнесува 11,75 процентни поени. Одлуката ќе се применува од 01.01.2017 година.

Со почит,

Халк Банка АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.