04.04.2017

ПОСТОИ ЕДЕН НАЧИН ЗА НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ ЗАДОВОЛСТВА!

Почитувани клиенти,

Со заводолство Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје воведе нова картичка Mastercard World  наменета за физички лица.

Кредитната картичка Mastercard World е втората  бесконтактна кредитна картичка  која Халкбанк им ја нуди на своите клиенти и овозможува бесконтактно плаќање на брз и едноставен начин.

Со самото врачување на картичката клиентот станува дел  од Mastercard Platinum клубот-LoungeKey програмата со која добива многу привилегии.

За користење на услугите во клубот доволно е сопственикот на картичката  само да ја покаже Mastercard World картичката со бординг карта и пасош  со можност заедно со уште еден  гостин по негов избор да ужива во привилегиите во VIP ложите на 800  аеродроми низ целиот свет.За повеќе информации кои аеродроми се вклучени во програмата, како и за условите за користење погледнете на следниот линк:

https://www.loungekey.com/halkbankmk или превземете ја мобилната апликација LoungeKey за iOs и Android.

Дополнителна вредност е Здравственото Патничко Осигурување за 1 година со покритие од 45 дена насекаде во светот, овозможено од Халкбанк.

За повеќе информации за Mastercard World картичка може да најдете тука

Ваша,

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.