20.03.2017

Известување за промена на тарифа за физички лица

Почитувани ,

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека од 01.04.2017 изврши промена на провизиите во делот на платен промет за физички лица, платежни картички и денарско работење со физички лица.

Промените се објавени во делот на тарифата за физички лица.

 

Сопочит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.