28.09.2017

Visa PayWave трансакции на ПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје

Почитувани,

Со задоволство Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје ја надградува  функционалноста на своите ПОС терминали.

ПОС терминалите  на Халкбанк АД Скопје, покрај можноста за бесконтакно плаќање со Mastercard картичките, сега се сертифицирани и овозможуваат и  наплата  со бесконтактни VISA Pay Wave картички.

Сите клиенти кои ги користат картичките  на VISA со логото  за бесконтактно плаќање може да уживаат во брзо и лесно извршување на своите трансакции.

Зголемете ја Вашата продажба и заштедете го Вашето време и времето на клиентите.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.