06.10.2017

Вози мини со 3 дисциплини

Почитувани Клиенти,

Големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје започна и ќе трае до крајот на месец  ноември оваа година.

Сите заинтересирани  лица имаат можност да се вклучат во трката за главната награда MINI ONE автомобилот и други вредни награди, со исполнување на трите услови:

  • MasterCard Debit Contactless,
  • бесплатно електронско банкарство,  и
  • бесплатно СМС инфо.

Главната награда MINI ONE  е изложена во рамките на трговскиот центар Skopje City Mall  во периодот од 04-08.10.2017 година и  сите посетители имаат можност да ја погледнат и да дознаат повеќе информации во врска со учеството во наградната игра.

Правилата за наградна игра може да ги погледнете и на следниот линк http://halkbank.mk/vozi-mini-so-3-disciplini.nspx

Ве очекуваме во Skopje City Mall со добро расположение и желба за заедничка дружба.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје  

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.