13.02.2017

За ЉУБОВ полна ИЗНЕНАДУВАЊА !!!

Во месецот на виното и љубовта Халкбанк се грижи за своите клиенти.

Користете ги дебитните и   кредитните картички Visa и Mastercard  издадени од Халкбанк АД Скопје на следните локации и очекувајте изненадување.

Изненадувањата  се со ограничен број

Со љубов,
Халкбанк АД Скопје 

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.