30.12.2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ве известуваме дека на ден 31.12.2021 (петок) филијалите на Халкбанк АД Скопје ќе работат со следното работно време...

29.12.2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ве известуваме  дека на 31.12.2021 година интерниот клиринг на банката ќе се затвори во 18:00 часот.

01.11.2021

Нова Бонус Кампања

Ново изненадувања во рамки на Бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!...

29.10.2021

Известување

Ве известуваме дека од 01.11.2021 година, Халкбанк ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги.

26.10.2021

Известување

Со цел да ги задоволи потребите на своите клиенти, Халкбанк АД Скопје секојдневно вложува во подобрување на своите услуги...

30.09.2021

Известување филијала струга

Ве известуваме дека нашата филијала во Струга, продолжува да работи на својата нова локација, на Ул. Пролетерски бригади бр. 37...

21.09.2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ПЕНЗИИ СЕПТЕМВРИ 2021

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 28.09 (вторник) и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

06.09.2021

Известување

Ве известуваме дека од 06.09.2021 (Понеделник) до 09.09.2021 (Четврток) нашата филијала во населба Бутел нема да работи...

01.09.2021

Visa подарува!

Аплицирај за нова Visa кредитна картичка од Халкбанк во промотивниот период и добиј 500 Бонус поени...

26.08.2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ ПЕНЗИИ АВГУСТ 2021

Ве известуваме дека на сите Вас кои користите картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 31.08 (вторник) и истите ќе може слободно да ги користите при пазарење со Вашите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња