22.07.2021

Известување пензии јули 2021

Препорачаната готовинската исплата на пензиите на шалтерите на Банката ќе се одвива во четири групи, според висината на пензијата...

07.07.2021

ХАЛКБАНК СО НОВА ФИЛИЈАЛА ВО НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ!

Со големо задоволство Ве покануваме да не посетите во новата филијала на Халкбанк во населба Тафталиџе во Скопје на Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 74А, во близина на Веро 2.

09.06.2021

Известувањe

Ве известуваме дека почнувајќи од 02 Јуни 2021 година, на шалтерите на А.Д. Пошта на Северна Македонија е достапна услугата за уплата на дневен промет на Вашата трансакциска сметка.

31.05.2021

Известување

Ве известуваме дека од 01.06.2021 година, Банката ќе изврши промена на тарифата во делот на провизија за одржување на ПОС терминали...

25.05.2021

Славиме 10 успешни години на македонскиот пазар и целиме кон уште посветла заедничка иднинa

Успешната приказна на брендот Халкбанк АД Скопје, која започна на нашиот пазар пред 10 години, уште од првиот ден во центарот на своето работење ги става луѓето...

19.05.2021

Халкбанк со акција за посадување на нови 9 200 дрвца

Халкбанк во изминатите две години донираше над 25 000 садници низ државата.

26.04.2021

Известување

Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на Априлската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство...

23.04.2021

Халкбанк АД Скопје дел од поддржувачите на коалицијата “Priceless Planet” - платфoрма на Mastercard насочена кон поздрава планета

Mastercard и Халкбанк АД Скопје ја објавуваат новата акција на Priceless Planet, платформата која ги обединува корпоративните заложби за поздрава планета и овозможува значајни инвестиции за заштита и подобрување на животната средина...

26.03.2021

Соопштение до јавноста

Македонската Банкарска Асоцијација ги повикува клиентите на банките и штедилниците да извршат упис во регистарот за вистински сопственици...

24.03.2021

Соопштение

Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на пензијата за месец март да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња