АНКЕТА – МЕРЕЊЕ НА ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИ

Лични податоци

Во Халкбанк АД, Скопје користите производи и услуги како:

1. Што користите во банката

2. Што ви е потребно од Халкбанк АД,Скопје, што ви е важно

3. Што преферирате повеќе

4. Како ја гледате Халкбанк АД, Скопје како субјект на пазарот?

5. Како ги гледате производите на Халкбанк АД, Скопје во однос на другите банки?

6. Како го оценувате квалитетот на услугата од страна на персоналот на Халкбанк АД, Скопје (услужливост и стручност)?

7. Кој е според Вас најефикасниот начин да ве информираме

8. Како ќе го оцените начинот на кој Халкбанк AД, Скопје ве информира за своите новитети

9. Во однос на кредитите што ви е важно

10. Дали би ја препорачале Халкбанк АД, Скопје на Вашите пријатели и соработници

11. Објаснете го Вашето прашање, коментар, проблем, сугестија, поплака:

*Внесете го кодот CAPTCHA

*задолжителни полиња

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња