Përgjithësuar

Bankingu mobil për persona juridikë

Hyrja në aplikacion bëhet me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin të cilat i krijoni vetë duke shfrytëzuar shërbimin ekzistues të e-bankingut për persona juridikë. Nëse nuk jeni shfrytëzues i bankingut elektronik të Halkbank për persona juridikë, mund të aplikoni në degën më të afërt.

Përparësitë

Përparësitë

Aplikacioni mundëson

  • kqyrje në llogari
  • kqyrje në kartelat pagesore
  • pasqyrë e urdhërpagesave në pritje
  • pasqyrë e urdhërpagesave të dërguara
  • lista e kursit
  • realizimi i transakcioneve përmes shfrytëzimit të shablloneve PP30 dhe PP50 (paraprakisht të paraqitura në degën më të afërt)
  • lokalizimi i bankomateve dhe degëve më të afërta
  • ndryshimii i fjalëkalimit
  • 24/7 orë kontakt telefonik me bankën

Shkarkoni aplikacionin

Aplikacioni mund të përdoret në tabletë dhe pajisje mobile me sistem operativ iOS dhe Android. Mundeni falas ta shkarkoni nga App Store për pajisje IOS ose nga Play Store për pajisje Android.

    

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies