03.12.2018

E-Commerce Бонус Поени

Почитувани Клиенти,

Стартува уште едно ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Собирајте 5% бонус поени со секоја направена трансакција со кредитните картички на Веб Продавниците кои користат виртуелен терминал од Халкбанк АД Скопје.

Кампањата стартува на 03.12.2018(понеделник) по 09:00 часот и ќе биде активна до 02.01.2019 до 09:00 часот.

Важи само за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица издадени од Халкбанка АД Скопје.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.

Со почит,

Халкбанк АД СкопјеБиди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.