Депозити

Доколку сé уште размислувате каде да ги вложите вашите средства, Халкбанк АД Скопје  е вистинскиот избор.

Вложете ги вашите средства и уживајте во поволностите за штедење.

  • Валута на штедење : МКД, ЕУР, УСД и денарски депозит со ЕУР клаузула
  • Рок за штедење : до 36 месеци.
  • Без минимален износ за уплата при отварање на депозит
  • Исплата на камата :  месечно или на денот на доспевање на депозитот согласно барањето на клиентот.
  • Каматните стапки се утврдуваат врз основа на договор.

 На денот на истекување депозитот автоматски се реорочува со актуелните каматни стапки според тарифата на Банката.

 Промените на депозитите можете во секое време да ги следите преку електронско банкарство.

 Доколку сé уште немате орочен влог посетете ја најблиската филијала/експозитура на Халкбанк АД Скопје и бидете дел од нашето семејство.

 Халкбанк АД Скопје секогаш достапни до своите клиенти.

За дополнителни информации контактирајте не на:

E-mail: deposits@halkbank.mk

Бидете информирани за

КРЕДИТ СО ДЕПОЗИТ

Земи
Кредит со депозит

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња