Вршете ги вашите девизни плаќања  навремено, квалитетно и со пониски трошоци со Халкбанка.

Халкбанка на своите клиенти им овозможува да ги вршат своите девизни плаќања кон Турција и Србија по најниски трошоци.

Намалете ги трошоците во девизниот платен промет со Халкбанк и тоа:

  • “ОУР” трошоци за плаќање со дознака кон клиент во Србија кој има сметка во Халкбанк Србија - без провизија (вашиот партнер ја добива целата сума без трошоци за посреднички банки)
  • “ОУР” трошоци за плаќање со дознака кон клиент во Турција кој има сметка во Халкбанк Турција- без провизија (вашиот партнер ја добива целата сума без трошоци за посреднички банки)
  • Девизни приливи од клиенти на Халкбанк Турција и Халкбанк Србија- без провизија

Ако сеуште немате сметка посетете ја најблиската филијала на Халкбанк АД Скопје и станете дел од нашето семејство.

Бидете информирани за

КРЕДИТ СО ДЕПОЗИТ

Земи
Кредит со депозит

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња