Plotësoni të gjitha nevojat tuaja urgjente me mbitërheqjen e lejuar (minus i lejuar) në një llogari transaksioni në Halkbank

Shpenzimi i parakohshëm i parave të gatshme mund t'i ndodhë secilit prej nesh. Në një situatë të tillë të paplanifikuar, ne zakonisht i drejtohemi kërkimit të huasë nga miqtë dhe të afërmit ose një kredi në para nga një institucion financiar, në mënyrë që të vazhdojmë të plotësojmë pa probleme nevojat aktuale...

Zbuloni se çfarë përfitimesh do të keni nëse merrni pagën përmes Halkbank

Është e vështirë të imagjinohet jeta dhe jeta e përditshme pa gamën e gjerë të produkteve të bankës. Përveç mundësive për kredi në para, depozitime në para dhe shërbime të tjera bankare, një sërë produktesh dhe shërbimesh bankare inovative lehtësojnë funksionimin e përditshëm të komunitetit...

Tetor - koha e duhur për të bërë një plan të mire

Nuk ka momentin e duhur për një plan të mirë. Një plan i mirë duhet të realizohet menjëherë, pa shumë hezitim dhe rimendim...

Halk Eco - zgjimi i vetëdijes eko

Ky muaj është në shenjë të eko-aktiviteteve që Halkbank AD Shkup promovon përmes aplikimit të tij https://halkeco.mk/...

Dëshirat e fëmijëve janë për përmbushje, e ardhmja është për planifikim

Dëshirat e fëmijëve janë për realizim, dhe kujdesi prindëror nënkupton një investim për realizimin e atyre dëshirave në të ardhmen...

Timeshtë koha për një shtëpi të re - është koha për më shumë gëziм

Me fillimin e pandemisë, mënyra moderne e jetës ka pësuar ndryshime të rëndësishme. Por kjo nuk do të thotë se jeta ndalet - përkundrazi, ajo ka mënyrat e veta për të transformuar me sukses zakonet, idetë, planet...

Vazhdoni me kohën dhe paratë tuaja, shijoni më shumë nga ato që janë tuajat

Njerëzit kanë mënyra të ndryshme për t'u çlodhur dhe kaluar kohën e tyre të lirë. Ka nga ata që janë vazhdimisht në lëvizje, duke luajtur sporte, vrapim të shpejtë, kanë përgjegjësi të panumërta kudo dhe për ta koha është e çmuar...

Dëshirat na lëvizin - një mundësi e re për qëllime më të lehta

Sa dëshira kanë mbetur të parealizuara gjatë vitit të kaluar, vitit e gjysmë?..

Depozitë Online - Klikoni dhe Kurseni!

Sa herë keni menduar për mënyrën më të shpejtë për të kryer një detyrë shtëpie pa qenë fizikisht i pranishëm ku mund të bëni gjithçka nga distanca?..

Përvojat e përdoruesve në tregtinë elektronike

Bota në të cilën jetojmë po ndryshon vazhdimisht dhe po merr drejtime të reja përmes të cilave funksionon dixhitalisht...

Thjeshtoni zakonet tuaja

Sa herë e keni gjetur veten në një situatë ku keni harruar portofolin tuaj, e keni lënë në një makinë ose keni shpikur për ta marrë atë dhe keni shkuar për të bërë pazar?..

Freskimi pranveror i jetës

Çdo pranverë kemi një nevojë të ndryshme për të "zgjuar" jetën në një nivel të ri për ne. Nëse do të jetë një model i ri flokësh, një plan për një fundjavë relaksuese, një kurs zhvillimi profesional, rregullimi i oborrit ose i gjithë banesës, temperaturat e ngrohta krijojnë një impuls dhe dëshirë të ndryshme për të bërë diçka më shumë për veten dhe jetën tonë...

Çfarë do të thotë të vendosësh qëllime financiare?

Ndërsa në jetë ne synojmë të arrijmë nivele të caktuara në punë, marrëdhënie profesionale dhe private, një pjesë e madhe dhe e rëndësishme është arritja e një stabiliteti të caktuar financiar. Kur kohët janë sfiduese, të paqëndrueshme, ka pengesa dhe shumë ndryshime, kjo është një lidhje vërtet e fortë dhe e rëndësishme në procesin e menaxhimit të financave tuaja...

Përfitimet e shumta të kartave të pagesës

Zgjedhjet e ndryshme dhe përfitimet e ndryshme që vijnë nga përdorimi i kartave janë ato që janë më të rëndësishmet për çdo përdorues të mundshëm. Prioriteti është gjithmonë shërbim efikas dhe i shpejtë, disponueshmëria dhe aftësia për të kontrolluar fondet personale në çdo kohë...

E ardhmja e ndërgjegjshme për mjedisin

Pavarësisht nga ndryshimet dhe sfidat e mëdha që sjell koha e re, faktori njerëzor për ndryshim mbetet shumë i rëndësishëm kur bëhet fjalë për eko-ndërgjegjësimin dhe të ardhmen e brezave tanë. Zakonet e njerëzve po ndryshojnë, përmirësohen dhe në një masë të madhe pas pandemisë, konteksti ka ndryshuar dhe po bëhen pyetje të rëndësishme në lidhje me riciklimin, përdorimin e burimeve të ripërtëritshme të energjisë, zakonet e konsumatorit, por edhe pjesëmarrjen serioze në ndryshim...

Rëndësia e bizneseve të vogla

Pandemia filloi dhe vazhdon akoma. Jeta ka ndryshuar, zakonet kanë ndryshuar, por gjithashtu ka ndryshuar edhe komuniteti i biznesit. Shumë gjëra nuk do të jenë në të vërtetë si më parë. Gjëja më e rëndësishme në situata kaq serioze, por sfiduese është mbështetja. Jo vetëm globalisht, por edhe në nivel lokal, në mjedisin në të cilin ne punojmë, blejmë, shpenzojmë, shesim...

Kurseni para, kurseni kohë - shijoni pushimet

Si të filloni? Para së gjithash, bëni një plan shpenzimesh. Filloni me shpenzimet më të thjeshta, mujore. Gjithashtu, merrni parasysh sasinë e kohës që kaloni duke paguar faturat. Nëse nuk jeni përpjekur të bëni ndonjë listë, ose të paktën drejtimin e shpenzimeve - këtu janë disa mënyra të thjeshta për ta bërë atë...

Udhëzues për rritjen - Disa këshilla për fillimin tuaj

Si themelues i fillimit tuaj, ju lehtë mund të humbni në vendimet e përditshme, të mëdha dhe të vogla - që humbin orë të së ardhmes tuaj. Ndonjëherë mund të ndiheni sikur jeni në një terren të pashkelur dhe po kërkoni përsëri rrugën tuaj. Por kur bëni një hap prapa, mund të zbuloni se nuk jeni vetëm. Shumë themelues përballen me të njëjtat sfida, dhe disa prej tyre fituan forca të ndryshme, nga ana tjetër...

Mundësi të arta për paratë tuaja

Sa shpesh jeni të hutuar për përdorimin e përfitimeve të kartave tuaja të pagesës? Ne ju tregojmë tre përfitime të cilave duhet t'u kushtoni vëmendje kur zgjidhni kartën tuaj të pagesës dhe mënyrën se si do ta përdorni...

Afër me bankën - Njerëzit janë të rëndësishëm!

Në mënyrë që të prezantojmë njerëzit me punën e një banke, ne krijuam një pyetësor të shkurtër informues me pyetjet më të zakonshme në lidhje me shërbimet...

Edhe ekonomia varet nga vaksinimi - ne nuk mund ta shmangim atë realitet

Ekonomia globale do të zgjerohet me 4% në 2021 - Por vaksinimi do të jetë thelbësor për një rimëkëmbje të qëndrueshme. Rreziqet e zhvillimit do të mbeten pjesë e aktivitetit ekonomik dhe të ardhurat do të jenë të ulëta gjatë kësaj periudhe...

E ardhmja e bankave

Deri në vitin 2030, bankat do të dixhitalizohen plotësisht, të ndërlidhura plotësisht, të udhëhequra nga informacioni i brendshëm ekzistues dhe i qëllimshëm...

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies