Во моментов Халкбанк АД Скопје нуди кредити од кредитните линиии на МБПР за финансирање на правни лица. Вашата компанија може да ги користи кредитите од кредитната линија на ЕИБ или KFW. Подетални информации за условите можете да добиете на Кредитни линии.

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња