08.08.2014

EJA TË BËJMË TIFO SË BASHKU!

Në facebook faqen e Halkbank – gjeje fotografinë tënde, bëj tag dhe MBLIDH LIKE-a. I shpërblejmë ata që u fotografuan në panonë e Halkbank në ndeshjen Maqedoni – Belgjikë!

Basket dhe fanellë – për fotografinë me ekipin që do të mbledh më së shumti like-a, kurse darkë me njërin prej reprezentuesve – për vajzën me buzëqeshjen më të bukur.
Loja shpërblyese do të zgjat deri më 28.08.2014.

Bëjmë tifo, bëjmë like-a dhe SHPËRBLEJMË!

E juaja,
HALKBANK AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.