06.11.2014

Halkbank Ofron Norma Të Volitshme Interesi Për Kursim Në Euro

Të nderuar,

Dëshironi të siguroni ardhmëri të sigurt financiare?
Është koha për të bërë lëvizjen e vërtetë.
HALKBANK Ju ofron mundësi për maturimin e mjeteve tuaja të lira financiare ku Investimi juaj do të rritet sigurt dhe në mënyrë stabile.
Kurseni në euro me norma jashtëzakonisht të volitshme interesi.

Në vazhdim linku deri te kalkulatori i depozitave  http://halkbank.mk/depoziten-kalkulator-nov.nspx

Për informacione më të detajuara mund të na kontaktoni nëpërmjet e-mail-it Deposits@halkbank.mk ose nëpërmjet telefonit në 02/3287-532.

Me respekt,
HALKBANK AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.