31.12.2014

Lajmërim mbi normat e interesit të llogarive transakcionale për personat fizikë dhe juridikë

Të nderuar klientë të HALKBANK AD Skopje,

Në pajtim me vendimin mbi normat e interesit të HALKBANK AD Skopje nga data 01.01.2015, Ju lajmërojmë se norma e interesit e llogarive transakcionale për personat fizikë dhe juridik është 0,00%.

Për informacione shtesë, drejtohuni në degën më të afërt të bankës ose na kontaktoni nëpërmjet kontakt formularit në VEB faqen tonë (http://www.halkbank.com.mk/kontakt.nspx).

Ju falemnderit për mirëkuptimin dhe besimin.

Me respekt,

E Juaja HALKBANK AD Skopje.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.