16.12.2014

Çdo ditë ditëlindje me Halkbank!

Halkbank i shpërblen klientët e tij! Prisni befasi të vërtetë për ditëlindje për çdo transakcion me Visa dhe MasterCard kartelat tuaja kreditore të bëra nga rrjeti i Halkbank nga 15.12.2014 deri 15.02.2015.

Kërkoni shifrat nga dita dhe muaji i ditëlindjes suaj në kodin autorizues nga ekstrakti i transakcionit të kryer. Nëse 4 numrat janë të përfshirë në kod pavarësisht rradhitjes, dërgoni ekstraktin në Facebook ose dërgoni në degën më të afërt të Halkbank dhe prisni dhuratën Tuaj të ditëlindjes nëpërmjet postës.

Për më shumë informacione lajmërohuni në këtë numër të telefonit:  02/3296330

*fushata vlen vetëm për persona fizik

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.