20.10.2014

Promocionale Kredi Pa Shpenzime Për Përpunim Për Aplikacionet Deri Më 31.12.2014

Të nderuar,

Dëshirojmë t’ju informojmë se Halkbank AD Skopje, ka periudhë promocionale për lirimin nga shpenzimi për përpunim për të gjithë llojet e kredive: konsumatore, banimit dhe hipotekare duke filluar që nga 20.10.2014 deri më 31.12.2014.

Përveç përfitimeve të tjera dhe produkteve të avancuara kreditore, të cilat Halkbank AD Skopje i ofron për të gjithë klientët deri në fund të vitit, kjo është edhe një përfitim në drejtim të kënaqjes suaj dhe tërheqjes së klientëve të ri në Bankën tonë.

Me respekt,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.