01.08.2014

VENDOSJA E PROVIZIONIT PËR MIRËMBAJTJEN E LLOGARIVE TRANSAKCIONALE NË DENARË

Të nderuar klientë të HALKBANK AD Skopje,

Sipas vendimit të ri për llogari transakcionale, HALKBANK AD Skopje nga data 01.08.2014 vendosi provision simbolik për mirëmbajtjen e llogarive në denarë që realizojnë qarkullim gjatë muajit vijues. Shuma e provizionit mujor për mirëmbajtje do të jetë 20,00 denarë.

Për informacione më të hollësishme drejtohuni në degën Tuaj më të afërt ose na kontaktoni nëpërmjet kontakt formës në VEB faqen tonë (http://www.halkbank.com.mk/kontakt.nspx).

Ju falemnderit për mirëkuptimin dhe besimin.

Me respekt,

HALKBANK AD Skopje e Juaj.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.