30.12.2021

NJOFTIM

Ju njoftojmë se me datë 31.12.2021 (e premte) degët dhe ekspoziturat e Halkbank AD Skopje do të punojnë sipas orarit të mëposhtëm...

29.12.2021

NJOFTIM

Ju informojmë se më datë 31.12.2021, kliringu intern i bankës do të mbyllet në ora 18:00.

29.10.2021

Njoftim

Ju njoftojmë se nga data 01.11.2021 Halkbank do të ndryshojë Tarifën për kompensimet dhe shërbimet...

26.10.2021

Njoftim

Për të përmbushur nevojat e klientëve të saj, Halkbank AD Skopje investon çdo ditë në përmirësimin e shërbimeve të saj...

30.09.2021

Njoftim dega Strugë

Ju njoftojmë se dega jonë në Strugë vazhdon të funksionojë në lokacionin e saj të ri, në Rr. Proleterski Brigadi nr. 37...

21.09.2021

NJOFTIM PENSIONIT SHTATOR 2021

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 28.09 (e martë) dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

06.09.2021

Njoftim

Ju njoftojmë se nga 06.09.2021 (e hënë) deri në 09.09.2021 (e enjte) dega jonë në Butel nuk do të punojë...

26.08.2021

NJOFTIM PENSIONIT GUSHT 2021

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 31.08 (e martë) dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

22.07.2021

Njoftim pensionit korrik 2021

Pagesa e rekomanduar e parave të pensionit në sportelet e Bankës do të bëhet në katër grupe, sipas shumës së pensionit...

07.07.2021

HALKBANK ME NJË DEGË TË RE NË LAGJEN TAFTALIXHE!

Me kënaqësi të madhe ju ftojmë të na vizitoni në degën e re të Halkbank në lagjen Taftalixhe në Shkup në rrugën Metropolit Teodosij Gologanov nr. 74A, në afërsi të Vero 2.

09.06.2021

Njoftim

Ju njoftojmë se duke filluar nga 2 qershori 2021, në sportelet e A.D. Posta e Maqedonisë së Veriut tashmë është në dispozicion shërbimi për pagesën e xhiros ditore në llogarinë tuaj të transaksionit.

25.05.2021

Festojmë 10 vite të suksesshme në tregun maqedonas dhe synojmë drejt një të ardhme të përbashkët edhe më të ndritshme

Historia e suksesit të markës Halkbank AD Skopje, e cila filloi në tregun tonë 10 vjet më parë, i vendos njerëzit në qendër të punëve të saj që nga dita e parë...

19.05.2021

Halkbank me një aksion për mbjelljen e 9.200 pemëve të reja

Halkbank gjatë dy viteve të fundit ka dhuruar mbi 25.000 fidanë në të gjithë vendin.

26.04.2021

Njoftim

Për interesin dhe mbrojtjen tuaj më të madhe, ju ftojmë që tërheqjen e pensionit të muajit shkurt ta kryeni përmes përdorimit të kartave të pagesës dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para të gatshme, si dhe përmes opsioneve pagesore të bankingut elektronik dhe celular...

23.04.2021

Halkbank AD Skopje pjesë e mbështetësve të koalicionit "Priceless Planet" - një platformë e Mastercard që synon një planet më të shëndetshëm

Mastercard dhe Halkbank AD Skopje prezantojnë aksionin e ri të Priceless Planet, platforma që bashkon angazhimet e korporatave për një planet më të shëndetshëm dhe mundëson investime të konsiderueshme për mbrojtjen dhe përmirësimin e mjedisit...

15.03.2021

HALKBANK ME NJË DEGË TË RE NË VENDBANIMIN VLLAE!

Me shumë kënaqësi ju ftojmë të na vizitoni në degën e re të Halkbank në vendbanimin Vllae në Shkup në Rr. 1606 nr. 2, brenda Rezidencës Garden Inn...

26.02.2021

Njoftim

Për interesin dhe mbrojtjen tuaj më të madhe, ju ftojmë që tërheqjen e pensionit të muajit shkurt ta kryeni përmes përdorimit të kartave të pagesës dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para të gatshme, si dhe përmes opsioneve pagesore të bankingut elektronik dhe celular

24.02.2021

Mundësi e artë për një kartë të artë!

Mundësi e artë për një kartë të artë me një policë sigurimi nga aksidenti nga Halk Osiguruvanje. Karta e kreditit Visa Gold me kushte dhe privilegje të reja.

11.02.2021

PËR EKSTRA KËNAQËSI NË FUND TË MUAJIT !!!

OFERTË PROMOCIONALE për të gjithë shfrytëzuesit e kartelave kreditore Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold dhe Visa Pay Wave Credit...

04.02.2021

FITUESIT E PARË TË LOJËS SHPËRBLYESE ,,PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!”

Me shumë kënaqësi ju informojmë për shortin e parë mujor të kryer me sukses të lojës shpërblyese "PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!" më 03.02.2021...

27.01.2021

Njoftim 27.01.2021

Ju njoftojmë se Halkbank SHA Shkup, duke filluar nga 01.02.2021, bëri një ndryshim në tarifën e shërbimeve të Bankës në pjesën e mirëmbajtja mujore e një llogarie transaksioni për personat juridikë...

26.01.2021

Njoftim

Ju ftojmë, në interesin tuaj dhe për mbrojtjen tuaj më të madhe, pensionin e muajit janar ta shfrytëzoni përmes përdorimit të kartave të pagesës për blerje dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para (cash), si dhe përmes opsioneve për pagesë të bankingut elektronik dhe celular...

13.01.2021

FITUESIT E PARË TË LOJËS SHPËRBLYESE ,,PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!”

Me shumë kënaqësi ju informojmë për shortin e parë mujor të kryer me sukses të lojës shpërblyese "PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!" më 12.01.2021 në ora 12.

11.01.2021

Njoftim

Halkbank AD Skopje duke filluar nga data 15.01.2021 në operacionet e pagesave pa para të gatshme në vend për personat juridikë dhe fizikë përmes sporteleve të bankave dhe bankingut elektronik, për një urdhërpagesë të barabartë me dhe mbi 5.000.000 denarë drejt një banke tjetër do të kërkojë një komision prej 0,009% të shumës së urdhërpagesës.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies