15.11.2019

Dhuratat e para për përdoruesit më aktivë të aplikacionit HalkEco

Aplikacioni HalkEco që stimulon ecjen, vrapimin, çiklizmit dhe tashmë ka mbi 3,000 përdorues që sigurojnë mbi 900 pemë që banka duhet të mbjellë, tashmë ka sjellë dhurata të vlefshme – skutera elektronikë dhe biçikleta. Pesë personave që përdorën më shumë aplikacionin dhe tashmë mblodhën 2000 HalkCoins, u dhanë skuterat elektronikë të parë, dhe pesë me 1500 HalkCoins, biçikleta. 


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.