07.04.2016

FILLONI BASHKWPUNIM PWR BIZNESIN TUAJ

Të nderuar,

me kënaqësi ju informojmë se Halkbank Sh. A. Shkup në web faqen e saj ka vendosur link për fillim të bashkëpunimit për biznesin tuaj në të cilën do të keni mundësi të na i jepni të dhanat themelore për kompaninë tuaj dhe kontakt person. Do te mund të zgjedhni në cilën pjesë jeni të interesuar për fillim te bashkëpunimit dhe më pas do të jeni të kontaktuar nga ana e Filijallës të cilën ju do ta zgjedhni për bashkëpunim.

Me respekt,
Halkbank Sh. A. Shkup

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.