26.12.2019

Halkbank – pensionin e dhjetorit për pensionistët e saj do ta arkëtojë më 30 dhjetor

Me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje, pensionin e dhjetorit do ta arkëtojë më 30.12.2019 për të gjithë pensionistët që pensionin nga Fondi për sigurim pensional dhe invalidor e marrin në llogari në Halkbank AD Skopje.

Në këtë mënyrë dëshirojmë që të gjithë pensionistët që e marrin pensionin e tyre përmes Halkbank, të mund sa më bukur ti kalojnë festat në vigjilje.

Nga muaji i ardhshëm, arkëtimi i pensioneve do të vazhdojë më datë 1 të muajit, respektivisht, nëse dita e parashikuar ndodh të jetë ditë fundjave, atëherë zhvendoset për ditën e rradhës të punës.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.