31.12.2019

Ndryshime në tarifë

Klientë të respektuar,  

Ju ınformojmë që Halkbank AD Shkup ka bërë ndryshime në tarifën e shërbimeve të pagesave.
Ndryshimet janë bërë në pjesën e tarifës së rregullt për operacionet e pagesave në vend për personat juridikë dhe fizikë mbi degët dhe përmes e-bankingut, dhe është e vlefshme nga 01.01.2020.
Si klient, ju informojmë se tarifa e pagesave është postuar në lidhjen vijuese në faqen e internetit të Halkbank AD Shkup.  

https://halkbank.mk/tarifa-fizike.nspx

Me Respekt,
Halkbank AD Shkup


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.