31.12.2019

Njoftim për sa i përket orarit të punës

Të dashur klientë,

Në datën 31.12.2019, Halkbank do të punojë me këtë orrar të shkurtuar të punës:

  • Ekspozitura Ramstore dhe Retail Point Park nga ora 10:00 deri në ora 15:00;
  • Ekspozitura Aeroporti Ndërkombëtarë Shkup nga ora 08:00 deri në ora 14:00;
  • Të gjithë degët e tjera të Bankës, nga ora 08:30 deri në ora 14:00.

Gëzuar Festat!

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.