23.03.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank:

  • Ekspozitura Ramstore dhe TAV: të mbyllura
  • Dega Dibër: nga ora 09.00 deri në ora 13.00
  • Ekspozitura Retail Park: nga ora 10.00 deri në ora 15.00
  • Të gjitha degët: nga ora 10.00 deri në ora 15.00.

Nëse e keni patjetër të vizitoni degët ose ekspoziturat tona dhe nëse vëreni njerëz që janë duke pritur në sportel, prisni jashtë degës derisa të krijohet vend i mjaftueshëm për t’ju ardhur rradha për shërbim.

Mbani distancën që do të thotë të mbani shëndetin tuaj dhe shëndetin tonë.

Në interes të shëndetit tonë të përgjithshëm, Halkbank rekomandon që të ketë sa më pak lëvizje dhe kontakt të drejtpërdrejtë në degët e bankës dhe sa më shumë të drejtoheni kah kanalet dixhitale të komunikimit dhe shërbimeve bankare.

Të Rëndësishëm Janë Njerëzit, kurse për njerëzit, më i rëndësishëm është shëndeti!

E juaja,
Halkbank

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.