Карактеристики

Карактеристики

Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои сами ги креирате преку користење на постоечкиот е-банкинг сервис за правни лица. Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк за правни лица, можете да аплицирате во најблиската филијала

Предности

Предности

Апликацијата овозможува

 • увид во сметки
 • увид во платежни картички
 • преглед на налози на чекање
 • преглед на пратени налози
 • курсна листа
 • извршување на плаќање преку користење на ПП30 и ПП50 шаблони (претходно пријавени во најблиската филијала)
 • лоцирање на најблиски банкомати и филијали
 • промена на лозинка
 • 24/7 телефонски контакт со банката
 • Превземање на амортизационен план за кредитот во PDF форма
 • Инструкции за извршување на девизни плаќања
 • Можност за проверка на прометот на денарски и девизни депозити

Превземи апликација

Апликацијата може да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем. Mожете бесплатно да ја преземете од App Store за IOS уреди или од Play Store за Андроид уреди.

    

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња