Мобилна апликација HALKPay

HalkPay е новата мобилна апликација на Халкбанк која овозможува брзо, лесно и безбедно плаќање преку мобилен уред со оперативен систем ,,Андроид‘‘. Истата е достапна за користење од страна на сите клиенти на Халкбанк кои имаат Mastercard  платежна картичка издадена од Халкбанк АД Скопје

На следниот линк детали и упатство за користење  на мобилната апликација HALKPay


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.