08.03.2019

Бонус Поени

Почитувани Клиенти,

Стартува ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка во Рестораните и Угостителските објекти каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 08.03.2018 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок ,Сабота и Недела)во месец Март.

Важи само за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.