05.04.2019

Бонус Поени

Почитувани Клиенти,

И ова година продолжуваме со Бонус поени на бензинските станици!

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 05.04.2019 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок ,Сабота и Недела) во наредниот период.

Важи за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.

Со почит,

Халкбанк АД Скопје


Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.