09.04.2019

Известување Експозитура Рамстор

Почитувани Клиенти,

Ве информираме дека Банката во својата Експозитура во Трговскиот Центар Рамстор на 13.04.2019 (сабота) и 14.04.2019 (недела) ќе работи со скратено работно време односно од 12:00 часот до 20:00 часот.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.