25.04.2019

Известување за исплата на пензија

Почитувани,

Ве известуваме дека Халк Банка АД Скопје априлската пензија ќе ја исплати на 30.04.2019 година за сите пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на сметка во Халк Банка АД Скопје. Од следниот месец исплатата на пензија ќе продолжи на секој 1ви во месецот односно доколку предвидениот ден е викенд тогаш исплатата се поместува за следниот работен ден. За повеќе информации обратете се во наблиската филијала на Банката.

Со почит,
Халк Банка АД Скопје

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.